Mobiele toepassingen

Mobiele websites

Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel een mobiele telefoon die wel eens wordt gebruikt om te internetten. Het is daarom van groot belang dat uw website er goed uitziet op een mobiele telefoon of tablet en ook nog eens snel is. De meeste websites zijn niet geschikt om op een mobiele telefoon te bekijken, omdat ze gewoonweg niet zijn ontworpen voor kleinere schermen.

Naast Desktop en Web toepassingen ontwikkelen wij ook mobiele toepassingen voor op het Web. Mobiele websites worden zo ontworpen dat ze goed leesbaar zijn op een telefoon, maar ook snel en intuïtief zijn.

Mobiele apps

Indien een mobiele website niet voldoet aan uw wensen en eisen (bijvoorbeeld omdat deze niet snel genoeg is of omdat u niet de juiste doelgroep bereikt) dan is een mobiele app een oplossing. Een mobiele app heeft een aantal voordelen ten opzichte van een mobiele website:

  • Mobiele apps zijn sneller dan mobiele websites, omdat ze in de programmeeromgeving van de telefoon zijn ontwikkeld.
  • U kunt een andere doelgroep bereiken, omdat een mobiele app wordt gedistribueerd via een online distributieplatform (bijvoorbeeld Apple App Store of Google Android Market)
  • Mobiele apps kunnen gebruik maken van alle hardware die een mobiele telefoon bevat (GPS, fotocamera, accelerometer, enz.)

Dann IT heeft ruime ervaring in de ontwikkeling van mobiele websites en mobiele apps en kan dus samen met u de beste keuze maken voor de juiste mobiele oplossing. 

Apps

Airfryer Baktijden app
Heeft u een Airfryer? Download dan nu de Airfryer Baktijden app in de App Stores.
iPhone/iPad: Apple App Store
Android: Google Play Store


Diverse apps voor Verjo
Voor Verjo BV heeft Dann IT diverse apps op het gebied van verkeer ontwikkeld, voor de iPhone, Android en Windows Phone/Tablet.
Neem een kijkje op de website van Verjo voor een overzicht van deze apps:


Diverse apps voor WeesWegWijs
Voor WeesWegWijs heeft Dann IT diverse apps op het gebied van verkeer ontwikkeld, voor de iPhone en Android.
Neem een kijkje op de website van WeesWegWijs (FR) voor een overzicht van deze apps:
WeesWegWijs
Vingerafdruklezer app

Voor Funico heeft Dann IT de vingerafdruklezer app ontwikkelt, waarmee gebruikers vingerafdrukker van een persoon in kunnen bewaren. Deze app wordt voornamelijk gebruikt in de uitvaartbranche en juweliersbranche. Bekijk hier een kleine demo van de app.
iPhone/iPad: Apple App Store
Android: Google Play Store